A Disney mese fogalommá vált, mióta az első Mickey Egér történet elbűvölte a nézőit. Ma már nem is kérdés, hogy ha mese, akkor Disney, amit mindenképpen látnunk kell. A Disney mesék megújultak az idők során, a mesék családi mozivá változtak, a mesehősök pedig szuperhősökké.
Imádjuk a Disney meséket, mert egyszerűen szépek. Ugye? Nem csupán a mese íve és története, hanem a kivitelezés, a rajzok, a színek, a figurák. Szépek és szerethetőek.

És még milyenek? Miért imádjuk a Disney meséket?

A Disney mesék szórakoztatóak

A Disney mesék szerethetővé tesznek elvarázsolt szörnyeteget, vagy éppen egy daloló rákot. Képes elhitetni velünk, hogy a bohóc halacska nem vicces, ám végtelenül ragaszkodó és elszánt.
A történetek többrétegűvé válva is szórakoztatóak. Vicces párbeszédekkel és kellemes zenei betétekkel varázsolja el a mese minden nézőjét.
Disney mesét úgy kezdünk el nézni, hogy tudjuk, szórakozni fogunk. És nem kell csalódnunk.

A Disney mesék vége mindig jó

A Disney mesék kiszámíthatóak abból a szempontból, hogy a vége mindig jó. Tudjuk, hogy a gonosz megbűnhődik, de legalábbis legyőzetik, és a Jók győzni fognak.
A szörnyetegből herceg lesz, a halacska megtalálja a gyermekét, a varázslat hazatér.
Ezért is imádjuk a Disney meséket, mert az, hogy a végén a Jók győznek, igazságos. Hiszen annyi bajon, küzdelmen mentek végig, hogy megérdemlik a győzelmet és a boldog befejezést.

A Disney mesenézés remek családi program

Régen beültünk a gyerekkel a moziba, mert Ő meg akarta nézni a mesét, és végig unatkoztunk. De hol van ez már?!
A mesehősökből lett szuperhősök történetei nem csak a gyermeket, hanem minket is képesek a képernyő elé ültetni. Sőt, újra és újra képesek ezt megtenni. Ezért a Disney mesedélután remek hagyománnyá nőtte ki magát. Igaz?
A jó mese, vagyis a Disney mesék képesek rá, hogy a hősök magánéleti zűrjein nevess vagy könnyezz, és drukkolj nekik boldog befejezésért (is).

Ha mesét kell választani, akkor biztosan Disney mese!

Mert imádjuk őket! Szépek, szórakoztatóak. Állandó megújulásra képesek. Gyönyörű kivitelezésű, szeretni való mesék. És nem csupán a gyermekeknek. A Disney családi mozi fogalommá, és családi hagyománnyá változott.

Válaszd ki a Disney mesék előzeteseiből azt, amelyik érdekel!