A következő három weboldalon megtalálhatóak olyan egyedi és különleges termékcikkek amit, egy kismamát biztosan érdekelheti !

egy kismama is lehet a terhesség alatt és után is stílusos és elbűvölő. A webshopokon számos kiegészítők és babakozmetikumok is elérhetőek.

1.www.2mom.hu


A 2mom trading kft webshop egy nagykereskedés, amely folyamatosan a legkülönbözőbb termékcikkeket kínálja eladásra. A weboldal nagy hangsúlyt fektet a stílusra, kiegészítőkre.
Márkái például:

COCOBELT

A Cocobelt hordozópánt praktikus eszköznek számít a kismamák számára. Másodpercek alatt rögzíthetők a vállon így megkönnyítve a babahordozó viselését. A termék sajátossága, hogy biztonságos és kényelmes viselet.

A LITTLE LOVELY COMPANY

Ez a márka a világszerte kapható. Ha egy kicsit színesíteni és felfrissíteni szeretné a kismama a gyermekszobát, akkor biztosan megtalálja a számára legötletesebb és legszebb kiegészítőt. A trendi kínálat mellé a minőség is elmaradhatatlan ennél a márkánál is.

FUNKYBOX

A gyermekápolás kozmetikumai igazán sok helyet foglalnak. Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy miben vannak tárolva ezek a dolgok. A funkybox praktikus és egyedi dobozai rengeteg színben és fajtában megtalálhatóak.

KIPPINS

Csak természetes alapanyagokat tartalmaznak a kippins termékei. Választéka többek között szundi takarókból, kendőkből, csörgőkből áll. Ezek a termékek mind-mind a baba megnyugvását segítik. 100%-os természetes. Hypoallergén anyagú.

TINY HUMANS

A babakozmetikumok szakértője. Mindenféle károsanyagtól mentesek a kozmetikumok. A legérzékenyebb baba bőrt is gyengéden védi és táplálja.

ZAZU

A Zazu termékek világszerte elterjedtek. Főbb termékcikkei: éjjeli fények, nyugtató lámpák, sírásérzékelők, zenélő plüssök. A kivitelezőknek a legfőbb céljuk az volt, hogy megkönnyítsék az elalvást a gyermekek számára. A szülőknek nagy segítséget nyújt az altatásban, éjszakai pihenésben.

2. www.mobilturi.hu

Használt és új kismamaruhák is beszerezhetők. A weboldal dolgozóinak a céljuk az volt, amikor létrehozták az oldalt, hogy megfizethető áron kínálják a ruhákat a vásárlók felé. Egy kismama lehet stílusos és egyedi akkor is, ha nem méregdrága ruhákat vásárol meg. A teljesen új ruháknak több forrásból történik a beszerzése. Előfordulhat, hogy az új ruhákon például egy gomb hiányzik vagy egyéb kisebb hibák, amelyek gyorsan orvosólhatók otthon. Az ilyen jellegű problémák mindig fel vannak tüntetve a termékeken.

Gyermekruhák, kiegészítők is megtalálhatóak a weboldalon.

A ruhák minőségi kategóriába vannak sorolva. Összesen 6 db kategória látható. Új címkés ruhák, újszerű ruhák, jóállapotú ruhák, enyhén használt ruhák, használt ruhák, hibás ruhák. A méretezés is külön egyértelműen átlátható a vásárlók számára. Minden ruhát gondosan átvizsgálnak, kimosnak, kivasalnak.

Főbb márkák: C&A, Mothercare, Next, Debenhams. 8 napon belüli visszaküldési lehetőség is van ezáltal 100%-ig biztonságos a vásárlás.

3. www.csinimami.hu


A várandóság alatt nem csak a lelki átalakulás kezdődik meg, hanem a testi is. A kismamák megnövekedett pocakja miatt sokszor nem sikerül a változatos, de egyben kényelmesen viseletet megtalálni.

Ez a Webáruház szeretne megoldást kínálni azoknak a várandós anyukáknak, akik a terhesség alatt is divatosan és egyben kényelmesen is szeretnének öltözni. Az öltözékhez pedig sok kiegészítő is megtalálható. A termékek egy része terhesség alatt és után is hordható. Ezáltal nagyon praktikus, hiszen a baba megszületése után sem kell a szekrényben állnia. Ha igényességre és kényelmességre, de egyben divatosságra is vágyik a ruházatában egy kismama, erre a weboldalra érdemes ellátogatnia.