Az kismama újságok manapság már online formában is elérhetőek.Ennek a megjelenése nagyon hasznos volt a várandós nőknek, hisz az informatív cikkek rengeteg ismertetéssel rendelkeztek az olvasók számára.

Ezek az újságok tartalmilag nagyon szerteágazók. A legtöbb újságban a téma középpontjában a várandóság foglal helyet. Hiszen mi másról szólna egy kismama újság, ha nem erről a gyönyörű időszakról? Ám ez egy áldott állapot mégis egyben rengeteg lelki és fizikai változáson mennek keresztül a nők. Ez egyaránt lehet pozitív és negatív is. Az újságok nagyrésze tartalmazza a babavárással és a már megszületett kisgyermekes témákkal fontos tudnivalókat. Az életmód is nagy szerepet kap az ilyen újságokban. Fontos, hogy az anyuka is kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön egyes cikkek olvasása közben. A babavárástól egészen az óvodáig tartó időszakot elemzik az újságok, de helyet kapnak a főzéssel kapcsolatos tippek és hasznos tájékoztatók továbbá a babás korszak lezárása után taglalja, hogy miként lehet visszarázódni egy nőnek a munka világába. Gyakran a kérdéseinkre is választ kaphatunk egyes tartalmi rész elolvasása után. 

Összegezve, akik tervezik a családalapítást vagy már a világra hozták a csemetéjüket mindenképpen ajánlott egy-egy kismama újságot megvásárolni. A 21. században már számtalan újsághoz hozzáférhetünk akár ingyen, online formában is.

Íme, néhány kismama újság: 

Kismama újság

Az egyik legrégebben alakuló újságot a praktikumra hangolták. Megtalálható benne minden olyan téma, ami a babavárás kapcsolatos és a kisgyermekes évek alatt fontos lehet. Az új rovatokban megjelennek az egészséggel kapcsolatos tények illetve tévhitek is. Pontosan végig mennek azokon a vizsgálatokon, amelyek szükségesek egy kismama és a baba számára. A léleknek is nagy szerepe van az egyes rovatokban, hisz nők mesélik el a saját történetüket. Sok tanulságos történet van benne és olykor az olvasók is saját magukat ismerik föl egy-egy eseményben. A tabu témákat sem hagyták ki az egyes cikkekből. Mert igen van olyan, amikor egy várandós anyukát elhagynak még azelőtt mielőtt megszült volna. Ilyenkor rengeteg kérdéssel ütközik szembe, amelyre választ keresve próbál talpra állni és megpróbál a legoptimálisabban dönteni egyes fontos dolgokról. Ezen kívül még a szoptatásról, depresszióról, női fertőzésekről is nyíltan mesélnek hétköznapi nők. A szépség, mint téma gyakori téma az újságban.

A szerkesztők igyekeznek ezzel is tartalmilag még színesebbé varázsolni a lapot.

  Fodrászok, sminkesek, divat tanácsadók válaszolnak a nők által beküldött kérdésekre és látják el őket sok tippel a szépségápolással kapcsolatban. Érdemes akár kivágni egy-egy cikket, hisz sosem lehet tudni mikor, lehet hasznát venni. A legjobb, ha az ember a saját szemével győződik meg arról a rengeteg hírről, amit az újság át szeretne ”adni” az olvasóknak. A rendelés az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehetséges:

Magazin Centrum

www.mc.hu

Ügyfélszolgálat:

Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.; hétfőtől péntekig 10.00 és 16.00 óra között.

E-mail: elofizetes@centralmediacsoport.hu

Telefon: +36-1510-0888; hétfőtől csütörtökig 8.00 és 17.00 óra között, és pénteken 8.00 és 16.00 óra között.

Fax: +36-1437-1570

Neobaby újság

 A Neobaby újság minden olyan témával foglalkozik, amely a babát, édasanyát és édesapát is foglalkoztathatja. A Neobaby egy reklámmagazin is egyben. Sok termékcikk ismertető (árral együtt) megtalálható benne legyen szó például lakberendezésről, játékokról, babakocsikról, biztonsági gyermekülésekről, ágyneműkről, pihenő székekről, elektromos hintákról, stb.

A kínálat lehetővé teszi, hogy a termékekről bővebb értesülést és tudnivalót kapjanak az olvasók. A magazin lehetővé teszi, hogy a szülők megtalálják azokat a termékcikkeket, amelyek legjobban beleillenek az életvitelükbe.

További értesülések az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 

Web:     www.neobaby.hu
Tel:       0630 993 1248
E-mail: info@neobaby.hu

HelloBaby újság

Manapság már nem szabad a véletlenre bízni, hogy milyen ismeretek birtokában vagyunk a gyermek születésével/nevelésével kapcsolatban. A szülőkre rengeteg információ ”zuhan” ezzel a témával kapcsolatban. Így nehéz ezt a tájékoztatás áradatot befogadni és feldolgozni a legjobb tudás szerint. Ez a magazin segít abban, hogy bizonyos témák rendezettebben átláthatóbban, egyszerűbben jelenjenek meg a szülők fejében. A HelloBaby magazin a baba első évében felmerülő nehézségekre, akadályokra segít a választ keresni és további tanácsokat, iránymutatót biztosítani az olvasók számára. 

 A magazin témái nagyvonalakban:
– szoptatással kapcsolatos információk;
– hasfájással, alvással kapcsolatos információk;
– hozzátáplálással kapcsolatos információk;
– megjelenő betegségek, oltások;
– az első időszak(6hét) akadályai;
– babaháztartás;

 

Kapcsolat és rendelési információk:

Web:      www.hellobaby.hu

      Tel:        +36 1 398 0344

      E-mail:   info@hellobaby.hu