Hogyan hozzuk ki a legkisugárzóbb öltözéket egy kismama ruhatárból, hogy tele legyen gyönyörű, kényelmes és pénztárcánknak is megengedhető ruhadarabokkal? Valószínűleg a terhesség első heteiben még beleférünk ruháinkba, azonban a második trimeszterben már biztosan be kell fektetünk pár új kismama ruhába. Függetlenül attól, milyen alakkal is rendelkezünk, mostantól a kisbabánk fogja meghatározni az öltözködésünket legalább 5 hónapon keresztül a várandóság alatt.  Rengeteg mindentől függ, hogyan is válasszunk megfelelő ruhát. Ez függ attól is, hogy a terhességünk során magasan vagy alacsonyan hordjuk kisbabánkat. Akik magasan hordják a magzatukat, gyakran a várandóság teljes egésze alatt hordhatnak nem kismama nadrágokat.  Nézzük, melyek is a legjobb kismama ruhaboltok Budapesten.

B.boom kismama divat

Holló Márta, a Fókusz műsorvezetője, és Görög Zita is ezt a boltot választotta, hiszen ezek a ruhák annyira csinosak, hogy inkább az alakjukat mintsem a pocakjukat hangsúlyozták. A bolt angol, dán, és holland tervezők ruháit kínálja nagyon jó árakon. Itt főként fiatalos, csinos és stílusos ruhákat találhatunk, amik ennek ellenére nagyon kényelmesek. Ruháikat a kifutók szezonális trendjei inspirálták, és tökéletesen igazodnak a kismamák változó alakjához. Célja az üzletnek, hogy magabiztosabbá tegyék a kismamákat, akik nem csak a babájuknak, hanem maguknak is a legjobbakat akarják.

Ha nincs lehetőséged személyesen felkeresni az üzletet, a b.boom-ban online is vásárolhatunk.  Webáruházukban különleges akciókkal, kedvező áron vásárolhatják meg a szebbnél szebb ruhákat. Sőt, előzetes egyeztetés alapján akár nyitvatartási idő után is felkeresheted az üzletet!

HelloMami kismama ruházat

Első üzletüket 2011-ben nyitották meg, mára már 6 helyen válogathatunk a legújabb trendek kismamaruha kínálataiból. A divat, a kényelem, a praktikusság mellett áraik is kedvezőek. A Hellomami üzleteiben világmárkák ruháit találhatjuk meg. Jellemzi üzleteiket a családias légkör, és segítőkész eladóik. Több mint 1000 darabos árukészlettel rendelkeznek, azonban üzleteik kínálata eltérhet, így érdemes akár több HelloMami üzletbe ellátogatni.

H&M

A H&M üzleti koncepciója az, hogy divatot és minőséget kínál a legjobb áron és fenntartható módon. 1947-es alapítása óta a H&M a világ egyik vezető divatvállalata lett. Kényelmes kismamaruháiknak köszönhetően nem kell lemondanod az eleganciáról. Maradj a hagyományos fehérnél vagy feketénél, vagy próbálj ki új színeket és mintákat. Kismamaruhák között kényelmes ruhákat, finom kötött darabokat és blúzokat, farmereket, valamint sokféle csinos és stílusos kiegészítőt találsz. Akár webáruházból is megrendelhetjük a ruhákat, de személyesen Budapesten is ellátogathatunk a H&M üzleteibe.

MoNa Mama ruhák

A MoNa Mama kollekció a következő elvárásoknak szeretne megfelelni: Legyenek fiatalosak, divatosak, melyek egyúttal kényelmes viseletet jelentenek növekvő pocakkal is. Mindenképp fontos a minőség és a praktikusság. És természetesen nem utolsó szempont, hogy megfizethető áron legyenek. A kezdetben modellekre koncentráló kínálatuk mára több mint 80 különböző modellből álló kismama kollekcióra bővült. A MoNa Mama kismama ruhákkal a babavárás 9 hónapja alatt is megőrizheted stílusos megjelenésed, ruháik alapdarabjai lesznek kismama ruhatáradnak, mind ezek mellett azonban tökéletesen kiegészítik majd normál ruhatáradat, hiszen számos kedvenc ruhadarabunkat pocakosan is tudjuk hordani, ha azokat ügyesen párosítjuk egy megfelelő kismama modellel.