Valószínűleg az első három hónapban az eddig hordott ruhadarabok is tökéletesen mutatnak rajtad.

Sosem a pocak növekedésével van összefüggésben az, hogy a kismama mit visel ebben az áldott időszakban. Az első trimeszter végén már érdemes körülnézni egyes webáruházakban.

A túl mini, kivágott, szűk darabok optikailag sem előnyös viselet a kismamáknak. Ezzel ellenben a lágy esésű ingek kardigánok nemcsak kényelmesek, hanem csinosak is. Remek időszak arra, hogy szép kiegészítőkkel, ékszerekkel vagy táskákkal dobjuk fel az öltözékünket.

Manapság annyira változatos és többrétű a választék, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő termékcikkeket.

A lényeg, hogy ne légy slampos  és nem kell formátlan vagy 2 ruhamérettel nagyobb méretbe bújnod csak azért mert terhes vagy! Emellett bátran viseld a színeket, mintákat, amelyek kiemelik a természetes szépséget. Ne mondj le korábbi stílusodról. Találd meg a számodra kényelmes viseletet! 

Néhány webáruház, ahol érdemes nézelődni: 

1. Monamama webáruház


Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel, szolgáltatásokkal várja a weboldal a leendő   vásárlóikat. Az oldal egyik fő ismertető jele, hogy nem csillagászati árakon lehet a termékeket megvásárolni.

Egy valószerű megfizethető áron csodás ruhákat vásárolhatunk meg. Divatosak, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak a növekvő pocaknak is. Nem utolsó szempont a praktikusság abból a szempontból, hogy a babavárást követően is hordható legyen és ne kelljen megválni kedvenc darabjainktól. Rengeteg modellből álló kismama kollekciójára épül a választék. A kínálat a következőkből áll: szoptatós felsők, ruhák,  alkalmi viseletek, kismama nadrágok, szoknyák, kabátok és plusz szolgáltatásként pedig lehetőség van kismama menyasszonyi ruhák megvásárlására.
Elérhetőség: +36 30 515 0538
                        info@monamama.hu

2. Hellomami webáruház


Jelenleg 4 helyen várják a leendő vásárlókat a segítőkész eladók. Akár személyesen akár a webáruházon keresztül is megrendelhetők a termékek. Védjegyük a divat, kényelem és nem utolsó sorban a kedvező árak. Akár féláron megvásárolhatók egyes világmárkák. Egyes műtéti beavatkozások után lényeges, hogy milyen viseletbe bújunk.

 Ha has táji műtétre kerül a sor mindig hosszadalmas gyógyulási idővel kell számolni. Ebben az időszakban pedig az értintett testrész érzékeny és a korábban viselt ruhadarabok ebben az időszakban kényelmetlenné vállhatnak. Ebben a webáruházban megvásárolhatók olyan speciális, nadrágok, szoknyák, amelyek a pocakbetétnek köszönhetően jól tágulnak és így kímélik a hasat, védve az érintett műtéti testrészt. A kínálat a következőkből áll: kismama overálok, farmerszoknyák, rövidnadrágok, farmerek, fürdőruhák. A HelloMamiban található népszerű világmárkák: Love2Wait, Supermom, QueenMum, LizLange stb.
Elérhetőség: +36 20 204 9740
                        hellomami@hellomami.hu 

3. Happymumshop webáruház


A Happymum alig néhány éve nyitotta meg kapuit a célközönségnek. Online webáruházon keresztül is lehetőséget adott arra, hogy egy kattintás után a virtuális kosárba tegyük az általunk kiválasztott kedvenc ruhadarabokat. Elsősorban olyan nőknek szóló márka, akik keresik a divatot és egyben törekednek a harmóniára az öltözetükben.

Folyamatosan követik a legfrissebb aktuális trendeket. Olyan kollekcióval rendelkeznek, amelyek a szépséget a kényelemmel kombinálnak. Az itt megtalálható ruhák nemcsak egyszerű kismamaruhák hanem képviselik a nőiességet is. A vásárlóknak lehetőségük van olyan ruhadarabot választaniuk, amely kiemelik az előnyös testrészüket és igényeik szerint elfedik az általuk gondolt problémás területeket. A ruhák minősége prémium minőségbe kategorizálhatók. Ezt a fajta magas minőséget úgy sikerül elérnie a cégnek, hogy a természetes alapanyagokat számos erurópai országokból szerzik be. Vannak olyan elemek, amelyeket kizárólag a happymum részére készítenek európa egyes országaiban. Ezek mind megfelelnek az minőségügyi előírásoknak. A kínálat a következőkből áll: kismama felsők, ruhák, nadrágok, otthoni viseletek, blézer/kabátok illetve babáknak ágynemű, pólyák, hálózsákok, baba fészkek. Plusz kollekcióként van lehetőség olyan ruhadarabot is megvásárolni, ahol azonos típusú ruhákba tudnak öltözni az anyukák és gyermekeik.
Elérhetőség: +36 30 555 7055
                        info@happymumshop.hu