A várandóság egyszerre izgalmas, varázslatos, és bizony megterhelő is. Egy biztos azonban, hogy felejthetetlen. Mostanság egyre többen szeretnék még emlékezetesebbé tenni azzal, hogy gyönyörű, felejthetetlen és profi képeket készítenek erről az időszakról.  Viszont ez is sok megtervezéssel, és kérdéssel jár: mikor és hol fotózkodjunk, milyen ruhát válasszunk, és hogyan hozzuk ki a legtöbbet magunkból erre a napra.

 A fotózást tervezd a 30-35. hét között, hiszen ekkor már látszik a pocakod,de még könnyen tudsz mozogni.

Profibb stúdiókban általában vannak speciálisan ilyen alkalomra varrt ruhák, különféle stílusokban. Akár csipkével, vagy selyemmel. Ezt érdemes fotózás előtt tisztázni, kinek milyen igénye van ruhát illetően. Mostanság nagy kedvenc lett a mini&me ruhák, amikor a kismama ugyan olyan ruhában van, mint a gyermeke. Érdemes nagy mintáktól mentes ruhát választani. Legjobb az egyszínű, de mégis elegáns ruha.

Fontos, hogy gondoljuk át, hogy milyen jellegű képeket szeretnénk csináltatni. Lehet ez akár egy családos jellegű, vagy akár egy művészibb elképzelésű is, ahol a fénykpek a várandós női test szépségét hangúlyozza ki leginkább.

Ha a családos verziót választjuk, törekedjünk a hasonló ruhákra, hogy legalább színben harmonizáljanak egymással.  Ebben az esetben a harsány színek és a nagy mintákat érdemes elkerülni.

Ha inkább a művészi vonalakat tesszük előtérbe, engedjük el a fantáziánkat a kellékek és öltözékek terén. Ötletként használhatunk masnit, fátyollal vagy egy áttesztő anyaggal, amivel titokzatosabbá tehetjük képeinket. Ha bevállalósabbak vagyunk, merjünk merészebben gondolkozni, és vállaljunk be vagány ruhákat, esetleg fehérneműs fotózást is.

Ha erre az alkalomra bérelni szeretnénk ruhát, az sem akadály, hiszen találhatunk kifejezetten erre specializálódott üzleteket, webshopokat. Összegyűjtöttem pár oldalt, ahol gyönyörű ruhákat bérelhetünk a kismamafotózáshoz.

Kismama fotózásra megyek, de mit vegyek fel?- teszi fel magában a kérdést a legtöbb kismama.

Ismerős a helyzet? Te is pont így vagy ezzel? Egyetlen ruha árából 3-4 különböző ruhát bérelhetsz a fotózásodra. A megmaradt pénzt pedig költsd inkább a babádra.

Válogass a Bellina kollekciójából és béreld ki a legszebb ruhákat és kiegészítőket a pocakos fotózásod napjára és garantáltan különleges fotók fognak Rólad készülni. A babavárás egy csodálatos, de múló állapot. Örökítsd meg gömbölyödő pocakodat álomszép ruháinkban.

Senki sem szeret boltról boltra járva (főleg nagy pocakkal) ruhát keresni kismamafotózásra ahelyett, hogy az otthon melegéből válogatna kedvére a szebbnél szebb ruhaköltemények közül. És ami a lényeg, nem kell beruházni 1-1 drága darabra, termékeink bérbe vehetőek!

Termékek és szolgáltatások köre:

  • kismama ruha bérlése fotózásra
  • pocakpánt bérlése fotózásra
  • egyéb kiegészítők bérlése fotózásra

A Mama Díva ruhái úgy lettek kialakítva, hogy több méretet átöleljenek, a szabásuk miatt pedig minden alkaton tökéletesen állnak. u

A Lily Gardrobe nem más, mint egy szerelem…hobby…babás és kismamás ruhák, kiegészítők sokasága. Kislánykorom óta imádom a pörgős, tüllös szoknyákat, óriás hajpántokat, masnikat, a különlegesebb ruhákat és mindent, amire azt lehet mondani, hogy „meseszép”.

A fotózás után nem volt szívem ezeket a ruhadarabokat eladni és így jött a ruhabérlés ötlete. Azóta is folyamatosan igyekszem minél szebb és változatosabb darabokat megálmodni a leendő Kismamáknak, Anyukáknak.

A Lily Gardrobe a megújulásban rejlik, ezért igyekszek mindig valami újat előhúzni a “gardrobe-ból”. d