A várandóság nem egy egyszerű dolog, ez tény. Összeszedtünk 5 magazint, ahol az ország legjobb szakértői adnak tanácsot, emellett tippeket, és recepteket is találhatunk az alábbi kiadványokban.

Anyák lapja

Az Anyák Lapja havonta megjelenő, színes, országos terjesztésű magazin, amely 100 oldalon foglalkozik a teherbeesés és várandósság időszakával és az anyaságra való felkészüléssel. A magazin tájékoztat mindarról, ami a várandósság időszakában leginkább foglalkoztatja a kismamákat. Tanácsokat ad a helyes étkezéstől – egyszerűen elkészíthető és ízletes ételeket bemutató receptrovattal − a kismamatornáig. A legkiválóbb szakemberek adnak tanácsokat, állandó rovata van a szülésznőnek, dietetikusnak, jogásznak és természetesen szülész-nőgyógyásznak. A lap a hasznos tanácsok tárháza, de ugyanakkor szórakoztató olvasmány is.

Baba magazin

Az újdonsült szülők ilyenkor a nagy öröm mellett tele vannak aggodalommal, kérdésekkel. A Baba Magazin havonta 100 oldalon ad tanácsokat a szülőknek az őket leginkább érintő, érdeklő témákban. Az informatív cikkekben válaszokat kaphatnak az etetéssel, ápolással, sőt a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseikre is.  A magazin olvasói bizton számíthatnak a neves szakértők – gyermekorvos, védőnő, dietetikus, logopédus, gyermekpszichológus – jártasságára, tapasztalataira.

Kismama

A baba-mama szegmens meghatározó és egyben leghitelesebb magazinja. A magazin a gyermeket váró szülőket, a kismamákat és a kisgyermeket nevelő anyákat érdeklő témákat dolgozza fel. A tradíciók tisztelete mellett nyitott az újra, az alternatív egészségszemléletre. A lap egyik legfontosabb jellemzője az olvasók magas interaktivitása.

Hello Baby!

A HelloBaby! magazin egy nőknek szóló életmódmagazin,amely a termékenységgel,a fogamzással,a babatervezéssel és az egészséges életmóddal foglalkozik. Tanácsokkal, minőségi információkkal látja el a babára vágyó nőket, segít a problémák megoldásában.

Babakunyhó

A Babakunyhó Online Magazin egy 160 oldalas interaktív kiadvány babát váró és kisbabás családoknak. A magazinban a hasznos cikkeken és tartalmakon kívül letölthető színezők, online játékok és kedvezményre jogosító kuponok találhatóak, melyekkel akár több ezer forintot is megspórolhatnak a családok. A magazin különlegessége, hogy a benne szereplő termékajánlók is online kattinthatóak, így az érdeklődő könnyebben ismerkedhet meg a számára érdekes termékkel.