Az anyukáknak biztosan nincs sok ideje. Viszont, ha van egy kis szusszanásnyi időd, és olvasnál valami érdekeset, esetleg megnevettetőt, akkor figyelmedbe ajánljuk az alábbi szuper kismama blogokat, ahol történeteket olvashatsz, szaktudással is gazdagszol, emellett megtudhatod mások hogy csinálják.

1.KISMAMA-PORTÁL

Ha tudatos kismama/gyermekes anyuka vagy, vagy tervezed, hogy leszel, akkor a legjobb helyen jársz! Ez a blog azért jött létre, hogy megtudjuk, mi foglalkoztatja a többi kismamát. A blog célja egy olyan portált létrehozni, ahol a résztvevők tudják egymást inspirálni, elcsüggedtebb napokon egymást bátorítani, és a legfontosabb: tudatosan megélni az éppen aktuális élethelyzeteket, és abból a legjobbakat kihozni.

2. ANYACSAVAR

Ezen a blogon többféle mintát, helyzetet és megküzdési stratégiát mutat be a blog szerkesztője. A blog lényege, hogy nem a megszokott, tökéletes módon akarja bemutatni az író az anyaság útját. Úgy gondolják, nincsen tuti recept az anyaszerep sikeres megéléséhez, így mindenkinek megvan a saját története, saját útja a legjobb megoldással. Ezek megtalálásában tudnak egymásnak segítséget adni , és tanulni egymástól.

3.  KISMAMA BLOG

Ági Magyarország legismertebb babalélektannal foglalkozó szakértője, rendszeresen publikál szaklapokban (Anyák Lapja, Babapatika), hívják a televízióba (RTL Klub, m1, tv2). A Kismamablogot 2007 augusztusában indította el, azóta évente mintegy 2 millió egyedi látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt. Alapvető szemléletmódja minden problémával kapcsolatban, hogy mielőtt cselekednénk, a mások által javasolt bevált módszereket alkalmaznánk, gondolkodjunk el. Nincsenek kész receptek, amik mindenkinél működnek, mindig a gyerek természetének és a körülményeknek az ismeretében szabad csak bármilyen nevelési módszert bevetni.

4. CUKIMAMIK

Vidámság, naprakész tanácsok, szuper programok, újdonságok, reggeli mókás ébresztő gondolatok, kreatív játékok a mindennapokra. Minden írás mögött egy édesanya áll, aki hasonló cipőben jár, mint bármelyik más kismama. Bár minden gyermek más, azonban mi egy dologban nagyon hasonlítunk egymásra: Az anyaságban!

5. BABAPRAKTIKA

Ha nyomon szeretnéd követni a terhességed hétről hétre, de eleged van az átláthatatlan babaoldalakból, akkor érdemes ellátogatnod erre a blogra. Ezen az oldalon mindent megtalálsz, amit feltétlen tudnod kell, ha babát tervezel, kismamaként szülés előtt állsz, vagy nemrég született meg kisbabád.

5+1. BABASZOBA

Ebben a blogban összegyűjtöttek minden lényeges információt, amit az oldalukon megtalál kismama témakörben. Legyen szó okokról, tünetekről, panaszokról, kezelésről vagy éppen életmód-változtatásról, a legfrissebb és legfontosabb tudnivalókat pár kattintással eléri.