A Disney mesék „a” mesék, igaz? Már egészen kicsi koruktól nézzük a gyerekekkel őket, és mesehősös dolgokkal rendezzük be a szobájuk, néha az egész lakást.
A Disney meséknek hangulata van, varázsa. Ezért szeretik őket kicsik és nagyok. A Disney mesés párnahuzatok népszerűsége is ennek köszönhető. A kislányok azonosulnak a Disney Hercegnőkkel, a kisfiúk pedig a Hercegekkel, vagy éppen a vagány tolvajokkal.
A párnahuzaton lévő Disney mesehős pedig, legyen bár Hercegnő, Herceg vagy éppen Tolvaj, elkíséri őket az álmokba, ahol a játék és a kaland folytatódhat.
A mesehősös párnahuzat ezért is kötelező eleme egy gyerekszobának, ugyanakkor remek ajándékötlet, mert Disney párnából sosem elég!

Disney mesehősös párnahuzat ajándékba

Vidám színek, mesés hangulat, ilyen egy gyerekszoba. A párnák nem csupán az alvás kellékei, de a játék, a bunker, a harcok és egyéb fantáziadús játékok építőelemei is.
Nem csoda, hogy a gyermek szeretne újabb és újabb Disney mesehősös párnahuzatokat kapni. Szerencsére mindig van újabb Disney mesehős, és a párnahuzatok jól bírják a gyűrődést is.

Disney mesehősös párnahuzat kicsiknek

A kicsik számára is vannak imádni való mesehősök a párnahuzaton. Ilyen a népszerű Bing nyuszi, egy kedves mesesorozat hőse, kimondottan ovisok számára.
A kisgyermekek az oviban még az egyszerűen kedves mesehősöket szereti. A jól érthető és élet közeli történeteket. Bing nyuszi és barátai tökéletes hősei a minden napoknak ovis szemmel nézve. Nem csoda, hogy azonnal népszerű Disney mesehős lett belőle.

Disney mesehősös párnahuzat lányoknak

Kislányok számára minden adandó alkalomra nagyszerű ötlet Disney mesehősös, konkrétan Disney hercegnős párnahuzatot ajándékozni. Az, hogy éppen melyik hercegnő a kedvenc, változhat akár egyik napról a másikra, de az biztos, hogy a kedvenc Disney hercegnő lesz. Hisz ők szépek, okosak, és mindig boldogan élnek.

Disney mesehősös párnahuzat fiúknak

 

A fiúk számara is vannak kedvenc jelölt Disney mesehősök, akik általában Hercegek, Királyok, vagy éppen tolvajokból lett hercegek. Minden hercegnő mellett felbukkan végül a Hős is!
De a Disney nem korlátozza magát emberi hősökre. Mesehős lehet egy nyuszi, kutyus vagy éppen Egér is, igaz? Ezért a Disney párnahuzatok választéka szinte végtelen.

 

A Disney párnahuzatok mesét hoznak a gyerekszobába, még akkor is, ha éppen nem olvasunk, és nem nézünk mesét. ezért nagyszámú Disney mesehősös párnahuzatra van szükség minden gyerekszobába, hogy megtölthessük azt mesével.