A téli hidegben gyakran megbetegednek a fiatalabbak, főleg a gyerekek. A friss levegőn szaladgálás, játszóterezés jó móka, egészen addig, amig nem télen csinálják a gyerekek.  A téli hideg levegő kiszárítja a légutakat, ott irritációt okozva, egyenes utat okozva a baktrériumos és vírusos megbetegedéseknek. Ennek megakadályozására sokan párologtatókat helyeznek el a lakásban. Kis mécsesekkel melegítve, illatos olajokkal megbolondítva hangulatos és hasznos egyaránt. De mi a helyzet a párásító készülékekkel?
Előnyük, hogy sokkal több nedvességet tudnak a levegőbe juttatni, mint a hagyományos párologtatók, nem tűzveszélyesek és megfelelnek a modern kor követelményeinek.
Ráadásul a Tosot új párásító készüléke már rendelkezik egy olyan funkcióval, melynek köszönhetően már illóolajokat is tudunk használni, így nem csak párásítva, de illatosítva a lakásunk, házunk levegőjét. Az új Tosot párásítót nem kell szétszerelni, ahhoz, hogy utántöltsük. A tetején található utántöltő nyílásba egyszerűen csak bele kell önteni a vizet. Így nem folyik mellé, nem folyik ki. Biztonságos, halk, így teljes mértékben megfelelő párásító készülék a gyerekszobába is!