Várandós anyukaként bizony szükségünk lesz új ruhákra. A méretválasztás nem olyan nehéz dolog, hiszen ha 36-os a méretünk, válasszuk a kismama kollekcióból is ugyanezt a méretet!A legfontosabb alapdarabok a kismama farmer, a deréköv,  és a leggings. A nyári időszakra megfelelő választás egy maxiruha, illetve nyaralás során egy tankini, hiszen felsőjét viselhetjük rövidnadrággal, vagy egy strandkendővel. Emellett szerezzünk be egy kismama melltartót a várandóság kezdetén. Nézzük, Győrben hol találhatunk hasobló ruhadarabokat kismamák számára.

Baby Center

Győri bababolt és baba webáruház minőségi baba termékek széles választékát kínálja. A BabyCenter – Győr minden árfekvésben kínál termékeket, hogy Ön is megtalálhassa lehetőségeihez mérten a legjobb választást. Sok éves tapasztalattal rendelkezik a baba termékek területén, így ha kérdése van kollégáik készséggel állnak rendelkezésére és segítenek az igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában, akár a bababoltunkban, akár webáruházukban vásárol.

Maternelle

Speciális ruházatot készítenek elsősorban kismamáknak és kisgyermekeseknek. Legismertebb termékük a Maternelle hordozóskabát, de sok egyéb kapcsolódó terméket is megtalálsz náluk. Ha egyedi ruhát szeretnél a saját méretében és igényeid szerint, a fent található menüsorok segítenek a tájékozódásban.

Olvass tovább: https://www.maternelle.hu/

Kate & Brown Kismamaruházat

A Kate&Brown kismama ruhaüzlet Pintácsi Viki saját tervezésű, nagy tapasztalatra épülő kollekcióját kínálja Győrben. Egy kismamának fontos, hogy csinosan, divatosan és magabiztosan élje meg ezt a 9 csodálatos hónapot, hiszen ez a kisbabák egészséges fejlődését is szolgálja. A Mammystic márkán kívül Wating for You kollekció egyes darabjai is megtalálhatók. Az üzlet ETO Park Bevásárlóközpontban található.

Brendon

Áruházukban kismamáknak és babáknak kimagasló minőségű, világmárkás termékek mindent kielégítő választékát nyújtják. Olyan termékeket kínálnak, amire a babáknak 3-4 éves koráig szüksége lehet, sőt gyerekruha- és játék választékukat folyamatosan bővítik. Kínálatukban a kifejezetten olcsó termékektől a luxuskategóriájú babafelszerelési cikkekig mindent megtalálsz. Kismama- és babaruhák, cipők, babakocsik, biztonsági gyermekülések, etetőszékek, szobabútorok, ágyneműk, kismama- és babaápolási, valamint babagondozási termékek legszélesebb választékát találhatjuk meg. Honlapukon a teljes kínálatot megtalálod.

https://www.brendon.hu/

Mammystic Kismamaruha Üzlet

Kismamaként is fontos, hogy csinosak és vidámak legyünk, ehhez nyújt segítséget a Mammystic kollekció.Kiváló minőségi kismama ruházatokkal várják a betérőket,  amelyet megfizethető áron kínálnak vásárlóiknak. Árukészletüket folyamatosan bővítik.