Mint tudjuk, a kislányok szeretik utánozni a felnőtteket és előszeretettel gondoskodnak játékbabájukról. Természetesen teljesen úgy akarják kezelni, mintha igazi lenne, így a játékbabáknak is ugyanolyan fontos a friss levegőn való séta. Ehhez bizony nélkülözhetetlen a játék babakocsi, ami remekül fejlesztik a kicsik empátiájának a kialakulását, mivel már kiskorukban megtanulhatják, ilyen is, ha valakire vigyázni és gondosodni kell.

Ilyen például a Smoby Maxi-Cosi & Quinny 3in1 játék babakocsi,   ami egy nagyon praktikus hármas kombinációja a játék babáknak alkalmas sportos babakocsinak és mély babahordozójának.  Játék babához remek kiegészítő. A babakocsi fő részét gyerekszobában, babáknak kiságyként is ki lehet használni. A babakocsi alsó részén nagy rakodótér van, mely kiegészítőkre és más játékokra is szolgálhat.

A Peppa Pig Smoby mély babakocsi, egy modern, rózsaszín-fehér színkombinációban tündöklő babakocsi. Mint a nevéből látható, a Peppa malac motívuma teszi egyedivé. A négykerekű babakocsi elegendően stabil, első bolygókerekei lehetővé teszik a babakocsi egyszerű vezérlését a séták során. Színei ӧsztӧnzik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét, minden csöppség tetszését elnyerik ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára. 

Az ALICA játékbabakocsi mély/sportkocsi szerkezete ezüstszínű alumíniumból készült, mely garantálja a játék minőségét és szilárdságát. A babakocsi átalakítható sportkocsivá, elég csak a mózeskosár dőlésszögét átállítani, illetve a tolókart átfordítani a másik menetirányba és már kész is a sportkocsi. Nagy előnye a szetthez rögzített tépőzáras táska, valamint a kocsikeret alsó részén rögzített anyagkosár, amely lehetővé teszi a játékok és a babakellékek tárolását.

A lábtartós és kosaras iker babakocsiban akár egyszerre két babát is magunkkal tudunk vinni a két egymás mögött elhelyezkedő ülésnek köszönhetően. A babakocsi tolókarjának magassága állítható, az árnyékolót hátra tudod hajtani, a lábtartó felemelhető a nagyobb biztonság érdekében. Mindkét babát biztonsági övvel tudod rögzíteni a babakocsiba. Az alján egy hatalmas kosarat találunk, amibe szinte mindent be tudunk tenni, ami a babaápoláshoz szükséges.

A zárt játék babakocsi  fémvázas, a mózeskosár kialakítású fekvőhelyen a baba nagyok kényelemesen tud szundikálni, miközben tologatod a parkban, vagy a lakásban is. A kosarat egy árnyékolóval tudod megóvni az esőtől vagy az erős napsütéstől, a babakocsi tolókarja állítható. Méretek: 40 x 32 x 56 cm.

Az unikornis mintás babakocsival  belebújhatsz szüleid bőrébe és megtapasztalhatod a gondoskodás érzését. A fémvázas babakocsi rózsaszín anyagát kedves unikornisok díszítik. A babakocsit egyetlen mozdulattal felállíthatod, majd könnyen összecsukhatod az oldalán található gombok segítségével. A babakocsi további tartozékaként egy vállra akasztható táskát és egy alsó babakocsira függeszthető tárolót is tartalmaz a bölcsőn kívül.