Valójában elég nehéz meghatározni egy igazán trendi szülő fogalmát, de abban biztosan lehetünk, hogy a legjobbat szeretnénk gyermekeinknek.

 Az Anex egy meglehetősen egyedi piaci pozícióval büszkélkedhet, hiszen saját tervezéssel és kutatással hozták létre egyedi és nagy megbízhatósággal rendelkező exkluzív babakocsijukat. Gyártásánál környezetbarát anyagok és a legkorszerűbb innovatív technológiák ötvözésével hozták létre ezt az elegáns és egyedi modellcsaládot. Bátran kimondhatjuk, hogy valamennyi Anex babakocsi exkluzív kombinációja a kifinomult minimalizmusnak illetve a 21. századi praktikus funkcionalitásnak.

Mára már Magyarországon is elérhető az Anex babakocsi márka, melyet a svájci tervezés és folyamatos fejlesztés tesz még vonzóbbá. Letisztult formavilágával és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználása mellet nyújtott technikai paramétereivel joggal pályázik kategóriájának innovációs díjára.

De mitől is lesz olyan különleges ez a babakocsi?

  • A fejlesztők a babakocsik kialakításánál olyan ezüst ionokkal kezelt textíliákkal dolgoznak, amely biztosan garantálja, hogy a kicsi antiszeptikus és higiénikus környezetben legyen. A gyártás során használt anyagok antiallergének, amellyel mondhatjuk, hogy az Anex teljesen egyedi a piacon.
  • Vezető gyermekgyógyászok ajánlásával mondhatjuk, hogy a kókuszrosttal töltött betétek összhangban vannak az újszülött anatómiai formájával, ezáltal emlékszik a gyermek testének alakjára. Ezek mind elősegítik a csontok megfelelő fejlődését.
  • Az Anex babakocsik szövetei vízlepergető, impregnáló anyagokból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a vízcseppek ne hatoljanak be az anyagba, azaz ne ázzon át.
  • Emellett védi a babánkat a káros ultraibolya sugárzástól is az UV50+ technológiájának köszönhetően, hiszen megszűri körülbelül több mint az 50%-át. Antiallergén tulajdonságainak köszönhetően képes megakadályozni a bőr irritációt is.
  • A multifunkciós babakocsik tartozékai között szerepel a kompakt alumínium váz, első és hátsó kerék, hordozható mózeskosár 100% pamut belsővel, sport ülőrész, vázra egy bevásárló kosár, mózes lábzsák, pelenkázó táska, esővédő fólia, patentos szúnyogháló, valamint autós babahordozó lábzsákkal és kupolával.