Baba Mama Webáruház

   A mai fejlett világunkban, már nincs szükségünk arra, hogy kitegyük a lábunkat a lakásból ahhoz, hogy beszerezzük a szükséges dolgokat otthonra.

Ezt lehetne taglalni, hogy éppen a jó vagy sokkal inkább a rossz dolgok közé tartozik, de egy biztos, nagyon is kényelmes. Haladva a korral egyre több ember választja ezt az utat ahhoz, hogy beszerezzen mindent, amire csak szüksége lehet.

Ha elkezdünk kicsit kutakodni az interneten, már számos webáruházat találhatunk. Mindenféle kategóriában vásárolhatunk, és szinte bármit, amit csak szeretnénk. Nincs ez másképp a baba-mama dolgokkal sem, hiszen ezekben a kategóriákban is van miből válogatni.

És, hogy mi is az a webáruház? A webáruház, vagy más néven webshop, e-shop, az egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat kínál az online felületeken. Általában tartozik hozzá, egy online bevásárló kosár, mint a rendes üzletekben, csak itt virtuálisan tehetjük bele a megvásárolni kívánt termékeket. Mivel az internet egyre gyorsabban terjeszkedik, ezért az online kereskedelem nagyon hatásossá vált a kereskedők számára. A bolttulajdonosok előtt megnyílt egy új üzleti lehetőség, az e-kereskedelemben és ez a webáruházak elterjesztésében. Az ilyen fajta értékesítés előnye, hogy mindenképpen kényelmes, és a nap bármely szakaszában elérhető. Rengeteg webshop ezek mellett természetesen ingyenes szállítást is biztosít, de ez természetesen oldalanként eltérő, ahogy a szállítás ideje is. A legkedvezőbb kereskedők igencsak nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a kiválasztott, és megvásárolt termék minél előbb megérkezhessen, ez átlagosan 48 órán belül történik. A fizetés is roppant kényelmes, hiszen általában több lehetőség közül is választhatnak a vásárlók. A legelterjedtebbek az online bankkártyával való fizetés, vagy az utánvétel. Az előbb említett annyit tesz, hogy beírjuk a bankkártyánk adatait, és engedélyezzük a fizetést, az utánvétellel történő vásárlást pedig csak akkor fizetjük ki, amikor megérkezik, ez történhet bankkártyával, vagy készpénzzel is egyaránt.

Ma már nem igazán kell aggódni a vásárlás kockázatáról, hiszen szigorúan ellenőrzött kereskedőkről van szó, persze aki nem bízik a véletlenben, nyugodtan választhatja az utánvétes lehetőséget, viszont jó tudni, hogy ez sem kifejezetten garancia arra, hogy azt kapjuk, amit várunk, hiszen a csomagot csak az után bonthatjuk fel, miután a kiszállító cégnek, futárnak már kifizettük azt. Tapasztalataim szerint azonban nem kell aggódni, hiszen azon kereskedők, akik az online értékesítést választották, véletlenül sem szeretnék kockáztatni a cég nevét, hamis dolgokkal, így nyugodtan ajánlom mindenkinek, aki még nem merte kipróbálni.

Egy baba-mama webáruházban rengeteg dolgot megtalálhatunk, tényleg bármit, amire csak szükségünk lehet, akár várandósság alatt, akár akkor mikor pici a baba vagy esetleg már nagyobbacska. A kínálat természetesen oldalanként eltérhet, de a rengeteg lehetőség közül mindenki megtalálhatja a kedvenceit. Az online shopokban találhatunk például szoptatós melltartót, prolipopirén cumisüvegeket, kismama bugyikat, pelenkázót, szilikon kisbaba kanalakat, biztonsági ollót, cumit, gyógyszeradagolókat, itatópoharat, ételtárolókat, egészségügyi termékeket, fogzást elősegítő termékeket, hordozókat, autós üléseket, ülésmagasítókat, esővédőt, mózeskosarakat, bébiőrt, párologtatókat, éjszakai fényeket, dekorációkat, gyermekhámokat, légzés és mozgás figyelőket, járókát, etetőszéket, bébikompokat, készségfejlesztőket, különféle játékokat, ovis jelket, magyarán mondva tényleg mindent, sőt sokkal többet is, mint, amire szükségünk lehet.

A legjobb webáruházak közé sorolnám mindenképpen a következőket:
www.pepita.hu , www.bendekids.hu, www.miniorszag.hu, www.babaplaza.hu, www.minimano.hu, www.babamarket.hu, www.brendon.hu, www.pirinyo.hu, www.babamamaoutlet.hu, www.bebibolt.hu

Ezek az én személyes kedvenceim, amiket szívesen ajánlanék mindenki figyelmébe, hiszen minden megtalálható, és igazán megbízható weboldalak. Olykor időtöltésnek is kiváló, amíg mondjuk, a pici alszik, hiszen felér egy igazi üzletben való nézegetéssel.  A legjobb pedig, hogy szinte az összes oldalon találhatunk különféle akciókat is, így sokszor jóval a bolti árak alatt szerezhetjük be mindazt, amire szükségünk lehet, vagy akár az is, amire nem, de mondjuk kimondottan jó áron van, és megéri.

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik webáruházból rendeljünk, arra is van megoldás, hiszen a legtöbbjükről találhatunk véleményeket az interneten. Ne féljünk kicsit kutakodni, hiszen ebben nincsen semmi rossz. A webáruházakon előfordul az is, hogy akad lehetőség magán az oldalon értékelni, ezáltal elolvashatjuk az előttünk rendelők véleményét és tapasztalatait, ha pedig megpróbálkozunk a rendeléssel, akár mi magunk is megoszthatjuk saját látásmódunkat, hogy segíthessük mind az oldal, mind pedig a vásárlók sorsát. Ugye milyen jól hangzik?

  Mindenképpen ajánlanám mindenkinek az internet nyújtotta előnyöket, hiszen manapság már tényleg száz százalékban biztonságos, és a legtöbb esetben sokkal, de sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a dolgokhoz, mint egyes üzletekben. Nem mellesleg otthonról, kényelmesen intézhetjük a bevásárlást, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy egy pici babával egyáltalán nem egyszerű az útnak kelés, így pedig időt és energiát, de főként inkább energiát spórolhatunk meg akár mindkettőnknek.